Verloskunde

Om vaginaal onderzoek uit te voeren, worden verschillende hulpmiddelen gebruikt. In ons assortiment bieden wij bijvoorbeeld speculums (eendenbek) en glijmiddel aan. Dit zijn de meest gebruikte producten voor het uitvoeren van vaginaal onderzoek.

Wat is verloskunde?

Verloskunde is de verzamelnaam voor alle kennis rondom de zwangerschap, bevalling en het kraambed. Met behulp van producten, zoals speculums en glijmiddel, kan de binnenkant van de vagina en de baarmoeder van een vrouw onderzocht worden. Tijdens zo’n onderzoek kunnen eventuele afwijkingen gevonden worden en kan de juiste diagnose gesteld worden.

Soorten verloskundige artikelen

De producten die vallen onder verloskunde zijn er in verschillende soorten. Zo bieden wij producten, zoals speculums en glijmiddel aan. De maat en kleur van een speculum kan verschillen, zodat de geschikte maat speculum bij een cliënt gebruikt kan worden. Het glijmiddel dat tijdens het onderzoek bij de vrouw gebruikt wordt, is verkrijgbaar in verschillende verpakkingsgroottes.

Verloskunde benodigdheden bestellen

Nu je op de hoogte bent van de details op het gebied van verloskunde, ben je goed voorbereid om de juiste keuze te kunnen maken bij het bestellen van de producten op het gebied van verloskunde via onze webshop. Mocht je hier nog vragen over hebben, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan altijd voor je klaar!