EHBO

Op zoek naar producten voor het verlenen van EHBO, ofwel producten voor het verlenen van Eerste Hulp Bij Ongevallen? Dan ben je bij Medichain Medisch aan het juiste adres. Je vindt in ons assortiment verschillende artikelen die van pas komen bij het uitvoeren van EHBO.

Welke EHBO-producten zijn er?

Om de juiste EHBO handelingen uit te voeren vind je bij ons een groot aanbod, dat uiteenloopt van verband en mitella’s tot complete koffers, dozen en tassen. Deze materialen ten alle tijden aanwezig en compleet zijn. Hieronder vertellen we je meer over ons assortiment:

AED / Reanimatie

Jaarlijks hebben tussen de 15.000 en 16.000 Nederlanders een hartstilstand, dat zijn er een hoop! Wanneer een harstilstand optreed zal er afhankelijk van de situatie gekeken moeten worden of handmatige reanimatie of een AED nodig is. Een Automatische Externe Defibrillator mag door iedereen bediend worden in geval van een hartstilstand. In onze webshop vind je verschillende AED’s en toebehoren.

EHBO verband

EHBO verband is een veel gebruikt middel bij ongevallen dankzij de brede inzetbaarheid, vandaar dat we hier extra veel producten van in huis hebben. Bij Medichain Medisch vind je o.a. verbanddozen, verbandkoffers, verbandtassen en pleisterdispeners. En ook de (aan)vulling van verband is verkrijgbaar.

Producten voor het behandelen van brandwonden

Als er een wond verschrikkelijk naar is, dan is dat de brandwond. Niet alleen omdat het ontzetten veel pijn doet, maar ook de behandeling is in sommige gevallen erg lastig. Binnen ons assortiment vind je gelverband en brandwondenzalf voor het verzorgen van brandwonden.

Overige EHBO artikelen

Het kan per organisatie of huishouden verschillen welke producten benodigd zijn. Naast de basis kan er ook gekozen worden voor oogspoel artikelen, mitella’s en reddingsdekens.