Dispensers

Binnen de categorie dispensers vind je verschillende soorten die worden gebruikt om hygiëne in de praktijk hoog te houden. Hieronder vallen bijvoorbeeld handdoekdispensers, handschoendispensers, zeepdispensers, pompdispensers, spuiten & verbanddispensers en poetsroldispensers. Ons brede assortiment dispensers bestaat uit moderne en specifieke soorten, ideale voor huisartspraktijken en andere zorgverlenende instellingen.

Wat zijn dispensers?

Dispensers zijn apparaten die zijn ontworpen om vloeibare of halfvloeibare stoffen op een gecontroleerde manier vrij te geven. Ze worden vaak gebruikt om handzeep, handdesinfectiemiddelen, lotion, shampoo en andere vergelijkbare vloeistoffen te doseren. Voor gebruikersgemak worden ze vaak aan de muur gehangen waardoor iedereen er bij kan.

Wat voor verschillende dispensers zijn er?

Binnen het assortiment van Medichain Medisch vind je heel veel verschillende soorten dispensers, elk met een eigen functie en einddoel. We leggen je hieronder graag meer uit over de verschillende soorten:

Handdoekdispensers

In openbare ruimtes wordt vaak gekeken naar hygiëne, een handdoekdispenser is dan ook geen overbodige luxe in toiletten. De meest voorkomende handdoekdispenser beschikt over een rol met papieren handdoekjes. Deze worden direct na gebruik in een prullenbak gegooid. Hierdoor worden hygiëne en algemene veiligheid bewaakt.

Zeepdispensers

Zeep dispensers zijn een essentieel onderdeel van elk hygiënisch toilet omdat je op een verantwoorde manier zeep op je handen krijgt. vaak worden de zeepdispensers gekocht in combinatie met een wandhouder die in veel gevallen naast de spiegel gehangen worden.

Spuit- en verband dispensers

Spuit en verband dispensers zijn essentiële dispensers in huisartspraktijken, ziekenhuizen, klinieken en andere medische instellingen. Dit type dispenser wordt gebruikt om medische hulpmiddelen op een georganiseerde en hygiënische manier op te slaan en te beheren. Door gebruik te maken van dispensers, kan de toegang tot noodzakelijke medische hulpmiddelen snel en efficiënt worden gerealiseerd.

Advies bij het kopen van dispensers

Heb je nog vragen over de dispensers? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice afdeling, ze staan je graag te woord.