Levering en verzendkosten

Levertijd

Wij doen ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 11 uur in de ochtend worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Bestellingen na 11 uur worden na 2 werkdagen bezorgd. Niet altijd lukt het ons om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van je bestelling iets langer duren.

Leveringen verlopen via de postbode of pakketbezorging van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende of de tweede werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Verzendkosten

De vermelde prijzen in het assortiment zijn exclusief verzendkosten.

De verzendkosten bedragen € 5,95 (exl. BTW) voor bestellingen onder de € 100,- (excl. BTW).
Gratis voor bestellingen vanaf € 100,- (excl. BTW)

Bestelling wijzigen of annuleren 

Zal je net zien. Heb je zojuist de bestelling afgerond, ben je iets vergeten... Geen paniek! Wij verzamelen alle bestellingen vóór 11 uur 's morgens. Alles wat er voor 11 uur binnenkomt kan nog meegenomen worden met de bestelling. Bel onze klantenservice zij kunnen je verder helpen en ervoor zorgen dat je vergeten artikelen nog met de bestelling mee kan. We hoeven dan geen extra verzendkosten in rekening te brengen.