Meubilair

Praktijkmeubilair is een verzamelnaam voor meubels en inrichtingsproducten die speciaal zijn ontworpen voor gebruik in de gezondheidszorg, zoals ziekenhuizen, klinieken en tandartspraktijken. En dankzij de hoge kwaliteit bied je je patiënten een comfortabele en veilige omgeving.

Wat voor praktijkmeubilair bieden jullie aan?

Er zijn veel verschillende soorten praktijkmeubilair en deze kunnen op meerdere plekken in een praktijk geplaatst worden. Voor de volgende ruimtes binnen de praktijk heb je praktijkmeubilair nodig; de receptie, behandelkamer, spreekkamer, laboratorium en wachtkamer. Tijdens het uitzoeken van praktijkmeubilair is het goed om te kijken welke soort en kleur het best past bij jouw praktijk. Daarnaast moet er nog rekening gehouden worden met de oppervlakken van het meubilair. Deze dienen bestand te zijn tegen regelmatig reinigen en ontsmetten; het meubilair mag niet poreus of lelijk worden. 

Hulp bij het uitzoeken van praktijkinrichting

Vind je het lastig kiezen of zit je met vragen? Neem dan gerust contact met ons op! Het klantenservice team staat je graag te woord, want alleen samen komen we verder.