EHBO verband

Onder de categorie EHBO verband staan producten die bij de hand liggen bij een ongeluk. De meeste ongelukken komen voor rondom het huis, op school en op het werk. Het is daarom verstandig om de juiste EHBO-materialen bij de hand te hebben. Wij bieden verbandtrommels, verbandtassen en pleisterdispensers aan.

Wat is EHBO verband?

EHBO-verband wordt gebruikt om kleine verwondingen ter plekke te behandelen. Denk hierbij aan snijwonden, schaafwonden, brandwonden en kneuzingen. In ons assortiment vind je verbanddozen, verbandkoffers, verbandtassen, pleisterdispensers en (her)vullingen. Deze bevatten pleisters, gaas, tape, verband, kompressen en andere hulpmiddelen om wonden te bedekken en te beschermen totdat professionele hulp arriveert (indien nodig).

Wanneer gebruik je EHBO verband?

Voor veel wondjes is het gebruik van EHBO verband een zeer goede oplosing. De complete paketten zijn uitgerust met verband voor veel voorkomende wondjes die in het dagelijks leven kunnen ontstaan. In sommige gevallen kan het nodig zijn om medische hulp te zoeken voor een ongeval, zelfs als je EHBO-verband hebt aangebracht. Als de verwonding diep is, hevig bloedt en als het een botbreuk betreft, maar ook als de persoon bewusteloos is moet je onmiddellijk medische hulp inschakelen.

Welke verbandmiddelen heb ik nodig?

Welk verband je nodig hebt verschilt enorm per situatie, je doet er daarom verstandig aan om een compleet pakket in huis te halen. Zo heb je alles bij de hand wanneer veelvoorkomende wonden optreden. Bekijk ons assortiment voor alle beschikbare opties.