Urineopvang

Voor de opvang van urine zijn er verschillende benodigdheden. Zo zijn katheters nodig die leiden naar een opvangzak, zoals een verblijfskatheter, Nelaton katheter en Tiemann katheter. Ook bieden wij urinaals aan die te gebruiken voor zowel mannen als vrouwen, opvangzakken en ondersteken. Alle producten voor urineopvang vind je bij Medichain Medisch.

Wat is urineopvang?

Urineopvang is nodig, wanneer iemand niet zelfstandig kan urineren. Dit probleem kan ontstaan door verschillende redenen, zoals ouderdom of na een operatie. Urineopvang voert de urine af en vangt het op. Al deze producten vallen onder de hoofdcategorie medische disposables.

Soorten urineopvang

Artikelen voor urineopvang zijn er in verschillende soorten. Zo zijn er bijvoorbeeld urinaals die geschikt zijn voor mannen of vrouwen. Daarnaast hebben wij ook katheters en opvangzakken in ons assortiment, die urine kunnen afvoeren en opvangen.

Bestel hier je urineopvang benodigdheden

Nu je op de hoogte bent van de details op het gebied van urineopvang, ben je goed voorbereid om de juiste keuze te kunnen maken bij het bestellen van de producten op het gebied van urineopvang via onze webshop. Mocht je hier nog vragen over hebben, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan altijd voor je klaar!