Fixatie

Binnen de categorie fixatieverbanden vind je verschillende soorten verbanden die worden gebruikt om lichaamsdelen te fixeren. Hieronder vallen bijvoorbeeld buisverbanden, windsels, steunzwachtels, infuuspleisters en spalken. Fixatieverbanden zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, kleuren, maten en soorten. Daarnaast kunnen ze ook op verschillende lichaamsdelen toegepast worden.

Wat is fixatie?

Met behulp van de middelen onder de categorie fixatie, kunnen lichaamsdelen van cliënten, waar verband omheen zit, gefixeerd worden. Ook kan er met fixatieverband een tulband verband  rond het hoofd gemaakt worden. Dankzij de grip en elasticiteit van fixatieverband blijft het verband extra goed zitten.

Soorten fixatie

De producten in de categorie fixatie zijn er in verschillende soorten. Zo bieden wij buisverband, fixatiewindsels, fixatiepleisters, steunzwachtels en infuuspleisters aan. Deze producten vallen onder de hoofdcategorie verband. De producten zijn gemaakt van verschillende materialen, zodat ze in elke situatie van pas komen.

Fixatie verband bestellen

Nu je op de hoogte bent van de details op het gebied van fixatie verband, ben je goed voorbereid om de juiste keuze te kunnen maken bij het bestellen van de producten op het gebied van fixatie via onze webshop. Mocht je hier nog vragen over hebben, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan altijd voor je klaar!