Gazen

Binnen de categorie gazen vind je verschillende soorten gazen die worden gebruikt om wonden te behandelen. Hieronder vallen bijvoorbeeld absorberende gazen, kompresgazen, tamponade, zalfgazen en steriele en niet steriele gazen. Elk van deze gazen zijn beschikbaar met unieke eigenschappen en geschikt voor verschillende toepassingen.

Wat zijn gazen?

Met behulp van de middelen onder de categorie gazen, kunnen wonden op de juiste manier behandeld worden. Gazen kunnen gebruikt worden om wonden af te dekken en om ze schoon te houden, waardoor ontsteking voorkomen kan worden.

Soorten gazen

De producten onder gazen zijn er in verschillende soorten. Zo bieden wij steriele gazen, niet-steriele gazen, absorberende gazen, zalfgazen, kompresgazen en tamponade aan. De gazen zijn er in diverse varianten. Zo zijn diverse gazen geschikt voor bloedende wonden, zoals kompresgazen. Andere gazen zijn geschikt voor licht vocht afscheidende wonden, zoals steriele gazen en niet-steriele gazen.

Bestel hier je benodigdheden voor gazen

Nu je op de hoogte bent van de details op het gebied van gazen, ben je goed voorbereid om de juiste keuze te kunnen maken bij het bestellen van de producten op het gebied van gazen via onze webshop. Mocht je hier nog vragen over hebben, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan altijd voor je klaar!