Pleisters

Binnen de categorie pleisters vind je verschillende soorten pleisters die worden gebruikt om wonden af te dekken. Hieronder vallen bijvoorbeeld wond-, eiland- en oogpleisters. Ons assortiment pleisters bestaat uit verschillende soorten, afmetingen, kleuren en toepassingsdoeleinden. 

Wat zijn pleisters?

Met behulp van de middelen onder de categorie pleisters, kunnen wonden afgedekt en beschermd worden op allerlei plekken. Daarnaast nemen pleisters vocht op. Oogpleisters kunnen naast de functie van een reguliere pleister, ook nog een andere functie hebben. Oogpleisters kunnen een lui oog extra laten werken, zodat dit oog zich ontwikkelt tot dezelfde sterkte als het reeds ontwikkelde oog. Ook zorgen ze ervoor dat een oog niet uitdroogt.

Soorten pleisters

De producten onder pleisters zijn er in verschillende soorten. Zo bieden wij wondpleisters, eilandpleisters en oogpleisters aan. De pleisters hebben verschillende afmetingen en zijn geschikt voor verschillende huidtypen. Oogpleisters zijn verkrijgbaar met en zonder een onderzoeksvenster.

Pleisters online kopen

Nu je op de hoogte bent van de details op het gebied van pleisters, ben je goed voorbereid om de juiste keuze te kunnen maken bij het bestellen van de producten op het gebied van pleisters via onze webshop. Mocht je hier nog vragen over hebben, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan altijd voor je klaar!