Tape

Binnen de categorie tape vind je verschillende soorten tapes die worden gebruikt om verband vast te zetten. Hieronder vallen bijvoorbeeld sporttape, pretape en overige tapes. Deze zijn breed inzetbaar en verkrijgbaar in verschillende soorten, maten en prijzen.

Wat is tape?

Met behulp van de middelen onder de categorie tape, kunnen cliënten op diverse manieren geholpen worden om van bijvoorbeeld pijn of andere klachten af te komen. Er zijn diverse soorten tape, zoals sporttape, pretape en nog meer waar een medisch specialist gebruik van kan maken, je vindt het daarom terug in ons assortiment.

Soorten tape

De producten onder de categorie tape zijn er in verschillende soorten. Zo bieden wij sporttape, pretape en overige tape. Tape helpt tegen blessures en helpt blessures te voorkomen. Ook helpt tape bij cliënten die immobiel zijn; de tape geeft dan stevigheid. Daarnaast kan tape ook hooikoortsklachten voorkomen. Door de tape op een specifieke methode aan te leggen worden signalen anders verstuurd naar de hersenen. De verschillende soorten tape die wij aanbieden hebben diverse afmetingen en kleuren.

Tape online bestellen

Nu je op de hoogte bent van de details op het gebied van tape, ben je goed voorbereid om de juiste keuze te kunnen maken bij het bestellen van de producten op het gebied van tape via onze webshop. Mocht je hier nog vragen over hebben, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan altijd voor je klaar!