Verband

Binnen de categorie verbanden vind je verschillende soorten verband die worden gebruikt om wonden te behandelen. Hieronder vallen bijvoorbeeld schuim/foam, hydrofiber, siliconen en film wondverbanden. Ons assortiment verbandmiddelen bestaat uit een breed, moderne en specifieke wonddekkingsmaterialen.

Wat is verband?

Met behulp van de middelen onder de categorie verband, kan een gewonde op verschillende manieren geholpen worden. Verband wordt namelijk gebruikt voor diverse soorten wonden, bijvoorbeeld open wonden, brandwonden, snijwonden en schaafwonden. Door het gebruik van verband, zijn wonden beschermd tegen vuil van buitenaf.

Soorten verband

De producten onder verband zijn er in verschillende soorten. Zo bieden wij foam/schuimverbanden, hydrofiber verband, siliconenverband en filmverband. Al deze producten vallen onder de hoofdcategorie verband. De verbandsoorten zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. Bekijk ons volledige aanbod in onze webshop.

Hulp bij het kiezen van het juiste verband

Heb je vragen opmtrend verband of hulp nodig bij het kiezen van het juiste verband? Neem dan gerust contact met ons op. Ons specialistische team staat altijd voor je klaar!