Watten

Binnen de categorie watten vind je verschillende soorten watten die worden gebruikt voor het verwijderen van bloed, afscheidingen, water en vuil uit wonden. Hieronder vallen bijvoorbeeld synthetische, vette, Engels pluksel, verbandwatten, wattendeppers en celstofdeppers.

Wat zijn watten?

Met behulp van de middelen onder de categorie watten, kan bloed, afscheiding, water en vuil uit wonden verwijderd worden. Dit is van belang voor de genezing van de wond, want het vermindert de kans op ontsteking hiervan.

Soorten watten

De producten onder de categorie watten zijn er in verschillende soorten. Zo bieden wij synthetische watten, vette watten, verbandwatten, Engels pluksel, wattendeppers en celstofdeppers aan. De watten hebben verschillende afmetingen en zijn gemaakt van verschillende materialen. Daarnaast zijn de producten verkrijgbaar in diverse verpakkingsgroottes.

Watten online bestellen

Bij Medichain Medisch is bestellen van artikelen binnen een paar klikken gedaan. Naast dat staat ons klantenservice team voor je klaar, dus neem bij vragen gerust contact op met ons team. Wij staan voor je klaar!