Medichain ICT en Beheer

Graag brengen wij de oplossingen van Medichain ICT onder jouw aandacht. Wij zijn een totaalaanbieder op het gebied van ICT diensten voor de eerstelijns gezondheidzorg. Medichain levert, installeert, richt in, onderhoudt en biedt beheer op het gebied van PC’s, printers, telefonie, netwerken en infrastructuren. Dit zowel voor wat betreft de hardware, als de bijbehorende besturingssystemen en toepassingsprogrammatuur.

Medichain

Medichain is dé brancheorganisatie op het gebied van praktijkvoering voor zorgverleners in de eerste lijn. Daarnaast richten wij ons ook op de markt van dierenartsen en veeartsen. Wij weten als geen ander wat zij nodig hebben op het gebied van ICT, communicatie en bereikbaarheid. Medichain is een herkenbare organisatie met een totaalassortiment aan hardware, ICT- en VoIP oplossingen en bijbehorende service om u optimaal te ondersteunen.

Het succes van de afgelopen jaren heeft ons groot gemaakt. We bedienen op dit moment meer dan 500 zorgverleners. Zo nodig kan onze ‘Skilled’ helpdesk op afstand een scherm overnemen, wat de reactiesnelheid optimaliseert. Onze ervaringscijfers leren dat in meer dan 80% van de gevallen er geen medewerker meer langs hoeft te komen om het probleem te verhelpen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar onze website: www.medichain.nl

Visie

Voor het uitoefenen van haar kernactiviteit (patiëntenzorg) zijn de verschillende disciplines afhankelijk van een goede informatievoorziening. Medichain biedt hierbij ondersteuning met een professioneel en objectief advies. Wij bieden een totaaloplossing en zijn ervan overtuigd dat de juiste automatisering veel mogelijkheden biedt om de kwaliteit van zorg aan patiënten te verbeteren. Ontzorgen vormt dan ook de rode draad in onze benadering.

Samen met onze relaties staan wij continu voor nieuwe uitdagingen. Handen uit de mouwen en aanpakken. Gezamenlijk willen we de goede dingen op tijd en in één keer goed doen. Integriteit, professionaliteit, ambitie en passie zijn enkele competenties van onze organisatie.

Naast hardware en beheer leveren wij ook Consultancy, projectmanagement, installatie, implementatie en onderhoud. Wij zijn erkend installatiepartner van meerdere huisartsinformatiesystemen. Daarnaast zijn wij GBZ- en NEN7510 partner.

Doelstelling

Op basis van vertrouwen en expertise willen wij graag invulling geven aan de samenwerking met jou. Communicatie speelt hierbij voor ons een belangrijke rol. Door duidelijke afspraken met elkaar te maken worden uiteindelijk de beste resultaten bereikt. Medichain profileert zich als onafhankelijk partij binnen de 1e-lijns gezondheidszorg. Wij zijn “ZSP” gecertificeerd door NICTIZ en het aanspreekpunt voor die zaken die je geregeld wilt zien. 

Onderscheidende kenmerken: 
Gespecialiseerd in de Zorg;  Wij kennen de markt, de spelers en de processen; 
Het gemak van één organisatie voor al jouw praktijkzaken; 
Skilled helpdesk, korte lijnen; 
Wij werken landelijk, met regionale dekking vanuit meerdere kantoren; 
Meer dan 500 tevreden klanten; 
Scherpe prijsstelling; 
Duidelijk advies en heldere communicatie 
Wij ondersteunen ook hardware/oplossingen geleverd door derden; 
Geen voorrijkosten bij een servicecontract Gold of Silver; 
Onderhoud en storingen worden afgehandeld op basis van SLA afspraken.
Gegarandeerde respons- en hersteltijden; 
Eén aanspreekpunt voor de ICT inclusief beveiliging en security;

Voor wie? 

Wij kunnen onze ICT oplossingen en beheer implementeren bij huisartsen, fysiotherapeuten, laboratoria, apotheken, tandartsen, verloskundigen, vrij gevestigde zorgverleners, dierenartsen, dierenklinieken en veterinaire diensten. 

 

Meer informatie bekijk onze website: Medichain.nl