Gezondheid

Wanneer we het over gezondheidsproducten hebben, gaat het in feite om producten die het lichaam ondersteunen en daarmee de gezondheid bevorderen. Het is echter geen vervangend product van een gezonde levensstijl en goede voeding, gebruik deze producten daarom alleen na overleg met een specialist zoals je huisarts of apotheker.

Welke gezondheidsproducten zijn bij jullie verkrijgbaar?

Bij Medichain Medisch vind je onder andere zelfzorg- en voedingsproducten. Het assortiment loopt uiteen van medicatie tegen hooikoorts tot drinkvoeding. Verkrijgbaar in verschillende groottes, merken en prijzen.

Zelfzorg producten

Last van allergie, pijn of verkoudheid? Met zelfzorg producten behandel je de meeste klachten zonder hiervoor naar de huisarts te hoeven gaan. Dit segment bestaat o.a. uit hooikoorts tabletten, sprays voor het openen van de luchtwegen, pijn en koorts stillers, homeopathie, huid desinfecterende middelen en bepanthen.

Voeding

In sommige gevallen worden patiënten verhinderd om “normaal” voedsel te verorberen. In dit geval kan er gekeken worden naar alternatieven zoals drinkvoeding. Verkrijgbaar in verschillende vormen en smaken.