Laboratorium

Onder laboratorium vallen veel verschillende producten. Om patiënten goed te onderzoeken, is het van belang om over goede laboratoriumartikelen te beschikken. Onze laboratoriumartikelen bestaan uit veel testen voor onder andere urine, bloed en zwangerschap. Daarnaast verkopen wij ook toebehoren, zoals dekglaasjes en spuitflessen.

Wat zijn laboratorium disposables?

Onder laboratorium disposables worden alle producten verstaan voor eenmalig gebruik, zoals urinestrips, bloedonderzoek, vacuümbuizen, laboratorium toebehoren en verschillende soorten tests waarmee cliënten onderzocht kunnen worden. Deze laboratoriumproducten vallen onder de hoofdcategorie medische disposables.

Soorten artikelen voor het laboratorium

Laboratoriumproducten zijn beschikbaar in verschillende soorten. De dekglaasjes en reageerbuisjes zijn bijvoorbeeld verkrijgbaar in verschillende afmetingen. De producten hebben ook diverse specificaties. Zo bieden wij verschillende tests voor het stellen van verschillende diagnoses, zoals zwangerschapstesten, drugstesten, urinestrips en overige teststrips.

Bestel hier je laboratorium disposables

Nu je op de hoogte bent van de details op het gebied van laboratorium disposables, ben je goed voorbereid om de juiste keuze te kunnen maken bij het bestellen van allerlei soorten producten op het gebied van laboratorium via onze webshop. Mocht je hier nog vragen over hebben, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan altijd voor je klaar!