Chirurgie & OK

In de omgeving van chirurgie en OK is het belangrijk dat er schoon en hygiënisch gewerkt kan worden, om voor cliënten en verzorgers een veilige omgeving te creëren. Wij bieden steriele producten aan die dit kunnen waarborgen, zoals handschoenen, maskers, hoofddeksels en jassen, maar ook afdekdoeken en gatdoeken. Al deze chirurgie en OK kleding zijn eenvoudig bij ons op de website te bestellen.

Wat is chirurgie en OK?

Met behulp van de producten die vallen onder chirurgie en OK kan er veilig en hygiënisch gehandeld worden op deze afdelingen. De producten moeten steriel zijn, zodat er veilig kan worden geopereerd en ziektes en infecties voorkomen worden. Artikelen voor chirurgie en OK vallen onder de hoofdcategorie medische disposables.

Soorten artikelen binnen chirurgie en OK

De producten die vallen onder chirurgie en OK zijn er in verschillende soorten. Zo bieden wij OK jassen, OK handschoenen, OK maskers, OK hoofddeksels, afdekdoeken en gatdoeken. Per categorie kunnen de maten, afmetingen en kleuren van producten verschillen.

Bestel hier je chirurgie en OK benodigdheden

Nu je op de hoogte bent van de details op het gebied van chirurgie en OK, ben je goed voorbereid om de juiste keuze te kunnen maken bij het bestellen van de producten op het gebied van chirurgie en OK via onze webshop. Mocht je hier nog vragen over hebben, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan altijd voor je klaar!