Huidverzorging

Onder de categorie huidverzorging vallen verschillende soorten producten die verzorging bieden voor de huid. Hierbij kun je denken aan handcrèmes, desinfectie van de huid, Bepanthen, handreiniging en overige huidverzorging. Wij bieden de huidverzorging in verschillende verpakkingsgroottes aan.

Wat voor huidverzorgingsproducten zijn verkrijgbaar?

Bij MedichainMedisch vind je een heel aantal huidverzorgingsproducten. Zo vind je handcréme, handreiniger, koelzalf, lanette crème, vaseline en zonnebrand in verschillende groottes en soorten van allerlei merken.

Kan ik meerdere huidverzorgingsproducten tegelijkertijd gebruiken?

Ja, het is mogelijk en veilig om meerdere huidverzorgingsproducten tegelijkertijd te gebruiken. Houd hierbij wel rekening mee dat het kan zijn dat sommige producten elkaar kunnen tegenwerken. Breng bijvoorbeeld niet een product met retinol en een product met vitamine C op hetzelfde moment aan. Dit omdat deze ingrediënten elkaar kunnen neutraliseren.

Hulp bij het kiezen van de juiste huidverzorgingsproducten

Als medisch specialist snappen wij maar al te goed dat het soms lastig is als huisarts of particulier om de juiste huidverzorgingsproducten te kiezen. Neem daarom gerust contact op met onze klantenservice voor het bespreken van vragen.