ECG & Spirometrie

Aan de hand van een ECG (hartfilmpje), wordt via elektroden het hart onderzocht en kunnen eventuele afwijkingen gevonden worden. Om een ECG goed uit te voeren zijn de juiste middelen nodig, zoals ECG elektroden, ECG gel, ECG papier en overige toebehoren. Bij het onderzoeken van de longen aan de hand van spirometrie is het van belang dat de juiste mondstukken gebruikt worden. Al deze producten zijn in deze categorie te vinden.

Wat zijn ECG en spirometrie?

Onder ECG en spirometrie worden alle benodigdheden verstaan die helpen bij het maken van een hartfilmpje of een onderzoek aan de longen. Hieronder vallen bijvoorbeeld ECG elektroden, gelsoorten, ECG papier en mondstukken.

Soorten ECG en spirometrie

Onder soorten ECG en spirometrie vallen bijvoorbeeld elektroden, gelsoorten, ECG papier en mondstukken. Deze toebehoren bieden wij aan voor verschillende ECG apparaten. Al deze producten vallen onder de hoofdcategorie medische disposables.

ECG en spirometrie benodigdheden bestellen
Nu je op de hoogte bent van de details op het gebied van ECG en spirometrie, ben je goed voorbereid om de juiste keuze te kunnen maken bij het bestellen van de producten op het gebied van ECG en spirometrie via onze webshop. Mocht je hier nog vragen over hebben, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan altijd voor je klaar!