Hechtmateriaal

Onder deze categorie vind je allerlei materialen die van pas komen tijdens het hechten van open wonden van cliënten. Zo hebben wij bijvoorbeeld hechtstrips, weefsel- en hechtlijm, staplers, hechtdraad en hechtverwijderaars in ons assortiment. Ook verkopen wij hechtsets, die verschillende instrumenten bevatten. Door het gebruik van het juiste hechtmateriaal kunnen cliënten op de best mogelijke manier geholpen worden.

Wat is hechtmateriaal?

Met behulp van hechtmateriaal kunnen wonden gedicht worden en genezen. Hechtmateriaal is te gebruiken bij kleine ingrepen, zoals een moedervlek verwijderen, maar ook voor grotere ingrepen, zoals operaties. Met het hechtmateriaal dat wij aanbieden kunnen kleine en grote wonden gedicht worden.

Soorten hechtmateriaal

De artikelen die vallen onder hechtmateriaal zijn er in verschillende soorten. Zo bieden wij hechtstrips, hechtlijm, staplers, hechtsets, hechtdraad en hechtverwijderaars aan. Per categorie kunnen de afmetingen, lengtes en de inhoud van producten verschillen.

Bestel hier je hechtmateriaal

Nu je op de hoogte bent van de details op het gebied van hechtmateriaal, ben je goed voorbereid om de juiste keuze te kunnen maken bij het bestellen van de producten op het gebied van hechtmateriaal via onze webshop. Mocht je hier nog vragen over hebben, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan altijd voor je klaar!