Zuurstof & Beademing

Om zuurstof toe te dienen aan cliënten worden verschillende zuurfstof en beademings producten gebruikt. Wij bieden zuurstofkatheters en zuurstofbrillen aan, maar ook een zuurstofslang in combinatie met een zuurstofmasker. Ook kan een afzuigkatheter de cliënt helpen om bronchiaal in de longen af te zuigen.

Wat is zuurstof en beademing?

Met behulp van de middelen onder de categorie zuurstof en beademing, kan een cliënt zuurstof toegediend krijgen of bronchiaal afgezogen worden. Dit is nodig wanneer iemand zelf niet meer goed kan ademen of als dit te veel kracht kost. Via kunstmatige beademing kan zuurstof worden toegediend en koolzuurgas uit het lichaam worden verwijderd.

Welke zuurstof en beademings artikelen bieden jullie aan?

De producten onder zuurstof en beademing zijn er in verschillende soorten. Zo bieden wij zuurstofkatheters, zuurstofmaskers, zuurstofbrillen, filters, zuurstofslangen en afzuigkatheters aan. Al deze producten vallen onder de hoofdcategorie medische disposables. Wij bieden zuurstofmaskers aan die het formaat hebben voor zowel volwassenen als kinderen.  

Bestel hier je benodigdheden voor zuurstof en beademing

Nu je op de hoogte bent van de details op het gebied van de producten van zuurstof en beademing, ben je goed voorbereid om de juiste keuze te kunnen maken bij het bestellen van de producten op het gebied van zuurstof en beademing via onze webshop. Mocht je hier nog vragen over hebben, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan altijd voor je klaar!